Hoe de divisie Jeugd van Amarant zorginstelling assessments inzet om betere wervingsbeslissingen te maken.

Amarant in het kort

Amarant is een gehandicaptenzorginstelling in Noord-Brabant. De organisatie draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. Amarant is opgedeeld in vijf verschillende divisies met allemaal een eigen expertise. Als werkgever zorgt Amarant voor een fijne werkomgeving, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en voldoende carrièreperspectief. Een organisatie waar iedereen zich welkom voelt en waar werken gelukkig maakt.

De kernwaarden van Amarant zijn verbindend, nieuwsgierig en lef. Welzijn en werkgeluk staan bij de organisatie voorop. Het nieuwsgierige blijkt uit de aandacht voor elkaar. Maar ook om door samenwerking het beste uit iedereen te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Lef wordt beloond bij Amarant. Heeft een werknemer creatieve of innovatieve ideeën, dan staat de organisatie daarvoor open. En als een collega een andere doelgroep wil leren kennen of een cursus of opleiding binnen Amarant wilt doen, zijn daar voldoende mogelijkheden voor. Amarant is in heel Brabant vertegenwoordigd. Door de grote diversiteit aan bewoners zijn er veel interne carrièremogelijkheden. 

Natalie van Leest is Senior HR Adviseur van de divisie Jeugd. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het adviseren van divisiemanagers als het gaat om hun medewerkers, de coördinatie van instroom, doorstroom en uitstroom van collega’s en het ondernemen van verschillende initiatieven op HR-gebied. Ze werkt samen met één andere HR-collega voor de divisie Jeugd.

Download de casestudy

Bron: https://resources.thomas.co/nl-nl/amarant

Naar het overzicht
 

Kinderdagverbijven

Personeel vinden en bestaande werknemers behouden? Maak gebruik van onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Zorgverleners

Wil jij gratis bemiddeling bij de leukste opdrachtgevers en werken waar en wanneer jou dat het beste uitkomt?

Lees meer

Zorginstellingen

Een intensievere zoektocht naar geschikt zorgpersoneel starten door samenwerking met scholen en vaste partners?

Lees meer

Zorgopleidingen

Ben je op zoek naar loopbaanadvies, een (MBO) opleiding of wil je je verder ontwikkelen in de zorg?

Lees meer
Wij werken samen met
© 2023 Kom in de zorg
Website door Linqq.nl