Voordelen via onze partners

Door een abonnement bij Kom in de Zorg af te sluiten kunt u als zorginstelling profiteren van de vele voordelen die de partners van Kom in de Zorg bieden. Met een abonnement kunnen u en uw medewerkers profiteren van aantrekkelijke  partnervoordelen. Korting op studiekosten, assessments, (ziektekosten)verzekeringen, energiekosten, mobiele telefonie, bloemen, het leasen van een elektrische fiets en het voordelig plaatsen van vacatures. 

Bekijk de abonnementen

United Consumers

United Consumers

UnitedConsumers wil ook haar steentje bijdragen aan het personeelsprobleem in de zorgsector, door Kom in de Zorg te steunen. Daarom krijgen alle werknemers van de abonnementhouders van Kom in de Zorg extra korting op hun vaste lasten!

lees meer

Thomas International

Thomas International

Thomas assessments worden door meer dan 11.000 bedrijven gebruikt in 140 landen om het beste uit mensen en teams te halen.

lees meer

CareUp

CareUp

CareUp is hét online leerprogramma waarmee verpleegtechnische handelingen volgens Vilans protocollen geoefend en getoetst kunnen worden.

lees meer

Regiobloemist

Regiobloemist

Regiobloemist is een online bloemen webshop en bezorgdienst met meer dan 500 lokale bloemisten, zij bezorgen bloemen in elke plaats in Nederland. Als abonnementhouder bij Kom in de Zorg krijgt u 10% korting op alle producten.

lees meer

Lease a Bike

Lease a Bike

De leasefiets biedt kansen voor personeelsbehoud: 1 op de 2 werknemers zou graag een fiets van de zaak willen blijkt uit onderzoek en de leasefiets is daarmee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Met Lease a Bike regel je gratis en snel een fietsplan. Zo heb hebben jij en je collega's de keuze uit een breed scala aan fietsen. Van e-bike, racefiets, bakfiets tot speed-pedelec.

lees meer

Medische banenbank

Medische banenbank

Medische banenbank is onderdeel van Bohn Stafleu van Loghhum, uitgeverij van sterke merken en gerenommeerde vakbladen als Skipr, Nursing en Zorgvisie. Vacaturesop Medische banenbank worden automatisch doorgeplaatst op de vacaturepagina’s van deze zorgplatformen. Ze worden elke maand maar liefst 300.000 keer bekeken! Kom in de Zorg BV heeft een partner overeenkomst afgesloten om tegen sterk gereduceerd tarief vacatures te plaatsen voor abonnementhouders van Kom in de Zorg

lees meer

Wordt ook partner van Kom in de Zorg en lever uw producten via het Kom in de Zorg platform tegen een interessante korting met als doel om de zorg te steunen. Kom in de Zorg zoekt de samenwerking met partijen die zich samen willen werken aan betere arbeidsomstandigheden in de zorg.

Direct contact

 

Partner worden van Kom in de Zorg

  • Draag bij aan financiele voordelen voor zorgmedewerkers
  • Steun en zorg voor betere secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bereik een groot aantal zorginstellingen via Kom in de Zorg 

Direct contact

Wij werken samen met
© 2023 Kom in de zorg
Website door Linqq.nl