Zorgopleidingen

Herken je dit?

  • Je bent middelbare scholier en je weet niet welke richting je moet kiezen.
  • Je bent al werkzaam in de zorg maar je wilt je verder ontwikkelen.
  • Je bent al voor een langere tijd zorgverlener maar je wilt minder werken.
  • Je wilt op uitzend basis bij verschillende zorginstellingen werkzaam zijn om ervaring op te doen

Een loopbaanadviseur van Kom in de Zorg BV zal jou helpen bij de zoektocht naar de juiste baan! Door middel van een persoonlijk gesprek en mogelijk een assessment zal Kom in de Zorg jou een goed advies kunnen geven welke richting het beste bij jou past. Of om je te adviseren om je bij te scholen. Of je zelfs al in sommige gevallen te introduceren bij zorginstellingen die op zoek zijn naar jouw unieke talent!

Wil jij een persoonlijk advies over een opleiding of baan in zorg en welzijn in Nederland?

Neem dan contact op met B.Friedli@komindezorg.nl. Of je nu herintreder, zij-instromer, scholier of al werkzaam bent in de zorg, samen bekijken we wat jouw mogelijkheden zijn. We zijn bereikbaar op telnr: 085-4005500 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Werken en leren in de zorg

Kan jij goed luisteren en houd je van persoonlijk contact? Ben jij van nature zorgzaam en word jij gelukkig van het helpen van mensen? Dan heb jij de kwaliteiten die nodig zijn om te leren en te werken in de zorg.

Opleidingen in de zorg

Kom in de Zorg biedt volop opleidingen en combinaties van werken en leren. Je kunt bij ons direct starten met een zorgopleiding op diverse niveaus. Wanneer je bij Kom in de Zorg werkt zijn er allerlei mogelijkheden om door te leren en ontwikkelen.

Omscholen naar zorg

Heb je geen zorgopleiding gevolgd, maar ben je wel in het bezit van een diploma op minimaal MBO3 niveau? En wil jij jouw talent inzetten om mensen te helpen? Bij Kom in de Zorg kun je je laten omscholen tot verzorgende IC. Deze opleiding duurt 24 maanden. In deze periode werk je op een van de zorgafdelingen en heb je iedere dag een lesdag. De theorie kun je dus gelijk in praktijk brengen.

Tijdens deze zorgopleiding word je zo breed mogelijk opgeleid. Daarom doe je ook ervaring op in zowel de thuiszorg als intramurale zorg. Samen met andere leerlingen heb je de zorg voor de cliënten. Natuurlijk altijd onder toezicht van een gediplomeerde medewerker.

Solliciteren voor de opleiding

De aanmeldingsprocedure bestaat uit verschillende onderdelen. Na een toelatingsgesprek zal je ook een aantal toetsen en een assessment doen. Ook loop je een dag mee in de zorg.

Wanneer je toegelaten wordt voor de opleiding krijg je een leer arbeidsovereenkomst ( inschaling in schaal 30)van CAO VVT. Na het behalen van je diploma wordt dit omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Kom in de Zorg heeft als doel om met zoveel mogelijk scholen een samenwerking aan te gaan. Door samen te werken kunnen zowel scholen als studenten gebruik maken van de vele voordelen die deze samenwerking bied.

 

 

Gebruik maken van ons netwerk als zorgopleider?

Kom in de Zorg zal met een groot aantal scholen die opleidingen verzorgen in de zorgsector gaan samenwerken. Samen met behulp van de decanen van de verschillende scholen zal Kom in de Zorg met het inzetten van assesments scholieren kunnen testen op vaardigheden. Of vroegtijdig erkennen dat een andere richting wellicht toch beter bij je past.

Neem contact op

Wij werken samen met
© 2023 Kom in de zorg
Website door Linqq.nl