Kom in de zorg!

Wil jij gratis bemiddeling bij de leukste opdrachtgevers en werken waar en wanneer jou dat het beste uitkomt?

Direct inschrijven

Voor wie

Kom in de Zorg richt zich op zelfstandige zorgverleners in de Verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en de Thuiszorgorganisaties ( VVT). Om de kwaliteit te blijven waarborgen richt Kom in de Zorg zich alleen op KIWA gecertificeerde ZZP’ers. Kom in de Zorg heeft hoofdzakelijk zorgvragen voor zorgniveau 2 t/m5.

Kosten

Kom in de Zorg bemiddelt voor jou als ZZP'er gratis met onze zorgvragers. Jij betaalt bij Kom in de Zorg geen bemiddelings fee en geen abonnementskosten. Via je persoonlijke dashboard, of je mail wordt je op de hoogte gebracht van bestaande en nieuwe zorgvragen. De zorgvragen die jou aanspreken kun je middels je dashboard selecteren. Vervolgens zal iemand van Kom in de Zorg jou voorstellen bij de opdrachtgever. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de opdracht definitief aan jou toegewezen.

KIWA

Het KIWA Keurmerk wordt steeds belangerijker. Met het keurmerk laat je zien dat je je zaken op orde hebt. Beschikking over het KIWA keurmerk is verplicht voor ZZP’ ers die via Kom in de Zorg werken. Het is dus alleen mogelijk je in te schrijven bij Kom in de Zorg als je voorzien bent van een geldig keurmerk.

Ben je geïnteresseerd?     Schrijf je nu bij ons in!

 

Jouw droombaan door Kom in de Zorg

  • Inzet door het hele land
  • Recruitment Backoffice regelt jouw contract en facturatie
  • Jij hebt keuzevrijheid

Direct inschrijven

Wij werken samen met
© 2023 Kom in de zorg
Website door Linqq.nl